Alex har trua


Alle som elsker Strømsgodset har det vondt nå. Fans, spillere, trenere og ansatte i klubben. Vi har havnet i en situasjon ingen har ønsket eller forutsett før sesongen startet. Men det er fire kamper igjen å spille. Max tolv poeng kan hentes før dommen faller og vi nekter å gi opp før ting er avgjort! En annen som nekter å gi opp er vår tidligere kaptein, Alexander Aas. Spilleren som ledet Strømsgodset til vår siste Cuptittel har engasjert seg i kampen for tilværelsen. Blå Armé har sakset et innlegg skrevet av Alex i sosiale medier. Du kan lese det her.

Tekst: Alexander Aas (Strømsgodset).
Illustrasjon: B.A.O.F

Jeg forstår frustrasjonen og misnøyen. Fotball skaper engasjement og alle skal få komme med meningene sine.

For meg virker det som om spillere og alle rundt tenker mer konsekvenser enn lysten på å vinne. Da ser det ut som innsatsen er dårlig og det er lite struktur i laget – vi får store sjanser imot fremfor å score på vår egne sjanser. Vi taper fremfor å vinne.

Det handler om å ha fokus på å vinne den neste kampen, hver eneste gang!

Det er helt opp til spillerne å gjøre alt det de kan hver eneste dag for å vinne kamper. Det går på å gi hverandre energi før, under og etter trening. Vi må gi hverandre troen og tilliten til at dette skal vi klare. Sammen. Det handler om detaljer for skape en vinnerkultur.

Vi må unne hverandre suksess selv om vi ikke starter eller er med i troppen. Vi må ha troen på at pasningene kommer frem, vi skal vinne ballen for hverandre og vi skal fortelle hverandre hvor skapet står.

Vi må gi hverandre energi og gjøre det lille ekstra for hverandre. Om alle spillere tenker hva kan jeg gjøre for å bidra litt ekstra hver eneste dag og i hver eneste kamp, så skal vi klare dette sammen. Det handler om å bry seg, se hverandre i øynene å vite at sidemann gir alt og gjerne litt til.

Om alle har troen på at dette skal vi klare, så er vi gode nok til å klare det!
Tillit, trygghet og trivsel.

Alle spillere, trenerteamet, administrasjon og supportere skal stå rakrygget nå og ha troen på hverandre.

Så hjelper det at vi andre støtter opp om å ha troen – DET HAR JEG!
 

Alexander Aas (Strømsgodset)

Blå Armé Online Fanzine.