Alle mann til stadion

Til tross for på papiret en av Eliteseriens sterkeste spillerstaller. Til tross for medaljeforventninger i ekspertenes forhåndstips. Til tross for et av Eliteseriens mestscorende lag. Til tross for et av Eliteseriens høyeste budsjetter. Til tross for alt dette har klubben vi elsker havnet i sumpen rundt nedrykkstreken. Nå er det alvor. Det gjelder overlevelse – og det er NÅ det gjelder.

Tekst: Vidar Fossum
Ill.: B.A.O.F

Vi ønsker oss ikke tilbake til tida før Dag-Eilev Fagermo og Ronny Deila. Vi ønsker oss ikke tilbake til tida med Vidar Davidsen og Anders Jacobsen. Vi ønsker oss ikke tilbake til en heistilværelse mellom Eliteserie og Obos. Men dessverre kan vi være på vei dit igjen. Avgrunnen kommer nærmere for hver uke som går og det er kun åtte kamper igjen av sesongen – fire på Marienlyst.

Det er viktig at trenerteamet skjønner alvoret. Det er utrolig viktig at spillerne skjønner alvoret. Men det er minst like viktig at fansen og hele Drammen skjønner alvoret i situasjonen. Så hva kan du gjøre med det? Ja, akkurat du. Du kan møte opp på Gamle Gress. Du kan ta med deg naboen. Du kan hjelpe til å fylle stadion. Du kan hjelpe til å gjenskape det fortet Godset trenger og som Marienlyst kan være.

GodsetUnionen skriver følgende på Godsetunionen.com:

«Vi samler så troppene og mobiliserer til hjemmekampen mot Molde. Vi ønsker en stappfull og kokende GU-tribune, og naturligvis en fullsatt stadion, spesielt nå som Strømsgodset trenger hjelp. Hvor kult hadde ikke det vært å vist resten av fotball-Norge hva vi Drammensere er bygd av? VI trenger din hjelp. Inviter alle du kjenner til kamp og husk oppmøte senest klokken 17:15 på GU-tribunen og senest klokken 17:45 for resten av stadion. Ønsker du et lag i Eliteserien? Da møter du opp uavhengig av tabellsituasjon, men av kjærligheten og lidenskapen til Strømsgodset og Drammen. Det er nå klubben trenger deg!»

Ønsker du fortsatt å se Strømsgodset kjempe om medaljer i Eliteserien? Engasjer deg nå! Møt opp på stadion! Hjelp Godset til fornyet kontrakt med Eliteserien!

LEVE GODSET!

IMG_9108