Farvel Bassel

Bassel Jradi takker farvel med Godset foran den lenge varslede overgangen til kroatiske Hajduk Split.

– Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi, sier sportssjef Jostein Flo til godset.no.

– Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for ett år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven, sier Flo.

– Vi ønsker å takke Bassel for innsatsen i Godset gjennom fire år og ønsker ham lykke til videre i Hajduk Split, sier sportssjefen videre.

– Jeg har hatt en fin tid i Godset og Drammen. Jeg har fått mange venner her og tar med meg mange gode minner. Spesielt 2017-sesongen ble et høydepunkt, der vi vant åtte kamper på rad og spilte fantastisk fotball, sier Bassel Jradi.

– Jeg ønsker å takke alle i klubben som har hjulpet meg, lagkamerater, trenere og folk i administrasjonen. Jeg vil også takke fansen for god støtte. Jeg er blitt glad i Strømsgodset og kommer til å følge med dere videre, fortsetter han.

– Hajduk er en stor og tradisjonsrik klubb. Dette er en flott mulighet og en spennende utfordring for meg, sier Bassel.

Blå Armé ønsker å takke Bassel for den flotte tida i klubben vår og da i særdeleshet perioden i fjor høst, hvor vi så på hvilket høyt nivå han kan levere. Vi takker ham derfor av med video fra denne perioden.

Tekst: Vidar Fossum.
Illustr.: B.A.O.F.

Blå Armé Online Fanzine