It’s a Bird… It’s a Plane…

…Nei, det er Super-BP!

BP er klar. Bassel Jradi er fortsatt i Godset. Marcus Pedersen har planer om å ta toppscorertittelen. Eirik Ulland Andersen har ladet frisparkfoten. Tokki er på jobb. Gutta er klare. Høstjakta starter på Marienlyst søndag.

Etter en mildest talt begredelig vårsesong hvor Godset står med 17 poeng på 16 kamper, skal Bjørn Petter gå løs på oppgaven med å snu skuta – noe han har erfaring med fra tidligere. Og nå endelig som hovedtrener for flaggskipet igjen.

BP overtok forrige gang som hovedtrener etter David Nielsen i 2015. Han ledet laget i totalt 33 seriekamper frem til han dessverre fikk et lite hjerteinfarkt et drøyt år senere. I denne perioden tok Strømsgodset hele 68 poeng. Godset scoret hele 76 mål i den samme perioden, og det ble som kjent sølv i Eliteserien 2015 etter kraftig klatring på tabellen. Året etter lå Godset på 4. plass da Bjørn Petter ble syk på sommeren og litt senere valgte å fratre trenerjobben av helsemessige årsaker.

Men dette er historie – nå er det poengsanking fremover som gjelder. Vi er oppe i et overgangsvindu som stenger om halvannen uke. Det har vært liten aktivitet for Godsets del hittil. Bassel Jradi er enig med Hajduk Split om betingelser, men klubbene har foreløpig ikke kommet til enighet om overgang. Ulland Andersen har vært ønsket av Rosenborg, men klubben ønsker ikke å selge til trønderne. Ellers står nok Marcus Pedersen på blokka hos flere klubber uten at noe er konkret, hva vi vet. Knut Ahlander (SMU Mustangs, Dallas Tx.) og Christian R. Sivodedov (GIF Sundsvall) er ferdige i klubben. Ingen nye spillere har ankommet klubben så langt i vinduet.

Men nå er det kampen mot Bodø/Glimt på Gamle Gress søndag kl. 18:00 som gjelder. Møt opp og hjelp gutta til tre poeng.
GOD KAMP!

Tekst: Vidar Fossum.
Illustr.: B.A.O.F.

Blå Armé Online Fanzine