Storflor legger opp etter sesongen

Foto: Børre E. Helgerud.

Øyvind Storflor (36) gir seg etter sesongen. Han kan se tilbake på åtte fantastiske år i Strømsgodset. Den endelig avgjørelsen ble tatt tidligere i sommer. Familien har allerede flyttet til Trondheim, og Øyvind kommer etter når sesongen er avsluttet.

– Det er familiære årsaker til at jeg gir meg og flytter hjem. Det var tiden for det nå, sier trønderen.

Øyvind Storflor kom til Strømsgodset fra Rosenborg i 2009. Han har fått med seg over 236 offisielle kamper – og er nummer 9 på adelskalenderen i klubben. Han har scoret 42 mål. Han har også spilt flest toppseriekamper i SIFs historie (200).

Øyvind har hjulpet Godset til seriegull, cupgull og to seriesølv – og ikke minst vært med på å skape den kulturen som står så sterkt i dag. Øyvind Storflor har på mange måter vært selve eksponenten for Godset-fotballen, og høyresiden med ham og Lars Vilsvik har vært blant landets aller beste.

– Det har vært en fantastisk tid i Godset, og det er litt rart og vemodig at jeg skal gi meg. Det har betydd veldig mye for meg personlig å være her. Jeg ser tilbake på en flott reise, og vil ta med meg de gode tankene om klubben byen og supporterne. Jeg er veldig takknemlig for det jeg tar fått være med på, sier 36-åringen til Godset.no.

Les mer på Godset.no:
En klubblegende takker av
– En av tidenes signeringer